Over ons

Historie.

Sapenta B.V. is opgericht in 2001 door twee IT-freelancers. Zij besloten, na een geruime tijd als freelancer werkzaam te zijn geweest, de krachten te bundelen om zich op een bredere manier te kunnen richten op ICT. Na het ontwikkelen van softwareproducten en het uitvoeren van maatwerkimplementaties is de nadruk komen te liggen op het uitvoeren van projecten bij grote- en middelgrote organisaties.

13 jaar geleden opgericht.

Organisatie.

Sapenta B.V. is een platte informele organisatie waarin iedereen op zijn manier kan deelnemen aan de bedrijfsvoering. Het bedrijfsmodel houdt het midden tussen een vast dienstverband bij een regulier IT-bedrijf en zelfstandig ondernemerschap waarbij de nadruk ligt op het minimaliseren van overheadkosten. Een gedegen en ervaren backoffice zorgt voor de afhandeling van alle administratieve- en fiscale zaken.

Informeel met lage overheadkosten.

Visie

De IT wordt steeds belangrijker voor vrijwel alle bedrijven. Om op een flexibele manier om te gaan met een tijdelijk te kort aan IT expertise zullen ervaren consultants worden ingezet. Deze IT consultants aan de andere kant willen een flexibele manier van werken met meer verantwoordelijkheid en vrijheid.

Flexibiliteit.

Missie.

Sapenta wil een omgeving voor haar medewerkers creëren waarin zij de vrijheid en verantwoordelijkheid hebben van een zelfstandig ondernemer en toch de zekerheid genieten van een vast dienstverband.

Vrijheid en zekerheid.